Directory:Polarwell

MyWikiBiz, Author Your Legacy — Sunday December 10, 2023
(Redirected from Polarwell)
Jump to navigationJump to search


Polarwell Services Oy
Type [[Company_Type:=Private|Private]]
Founded [[Year_Started:=2000|2000]]
Headquarters FIN
Industry[[NAICS_Code1_Title:=Home|Home]]
ProductsHot tubs, Jacuzzis, ulkoporeallas, poreallas
OwnerPrivate / Finland
Contact [http://www.polarwell.fi Polarwell]
Reference {{{reference}}}


Polarwell

poreallas, ulkoporeallas

Katso mahtavat ulkoilmaporealtaamme. Luksusta terassillesi! Ulkoporeallas, poreallas, kylpytynnyri, kylpy, saunat, rakentaminen tai remontti. Ulkoporeallas on in.


kylpytynnyri

Kunnon kylpy ja kylpytynnyrit? Tule kuitenkin tälle vuosituhannelle ja valitse sen mistä olet aina haaveillut: kunnon poreallas. Kun mieleen tulee palju, kylpytynnyrit, niin silloin Polarwell antaa tämän päivän vaihtoehdon

uima-allas

Sopivin uima-allas Suomeen - ehdottomasti Polarwellin ulkoporeallas. Miten haluat sen kirjoittavankin: uimaallas, uima-allas, uima altaat tai uima allas, silloin valinta kallistuu porealtaaseen. Uima-allas on vielä harvinaisempi Suomessa. Ja syykin on selvä: Vuodenajat eivät salli sen käyttöä kuin rajatun ajan. Lämmitettävä ulkoporeallas onkin senvuoksi sopiva vaihtoehto kun mieleen juolahtaa uimaallas. Polarwellin porealtaat ovat käytettävissä 365 päivää vuodessa kun uima altaat ovat käytössä vain selvästi alle puoli vuotta. Tänä lyhyenä käyttöaikanakin uima-altaan vesi pysyy Suomen olosuhteissa varsin viileänä, kun taas ulkoporealtaan lämpö säätyy napin painalluksella.

ulkoaltaat

ulkoallas ja ulkoaltaat löytyvät myös polarwelliltä. Tule tutustumaan.

External links

Share this page

<sharethis />