Directory:EasyStaff

MyWikiBiz, Author Your Legacy — Wednesday December 06, 2023
(Redirected from Directory:Payroll)
Jump to navigationJump to search

Over EasyStaff Payroll Services

EasyStaff Payroll Service biedt dé oplossing voor eigen personeel zonder enig risico en zonder administratieve verplichtingen. Zowel bedrijven als freelancers maken gebruik van onze Payroll Service.

Voor bedrijven betekent dit dat zij verzekerd zijn van ‘vast’ personeel zonder de medewerker in loondienst te hoeven nemen. Freelancers hebben niet langer een VAR WUO nodig en zij hebben eveneens geen enkele administratieve verplichting, wel kan de freelancer terugvallen op een sociaal vangnet. (o.a. doorbetaling bij verzuim en een WW uitkering)

Jarenlange ervaring

EasyStaff Payroll Services heeft jarenlange ervaring in verloningsvraagstukken en payroll services. Hierdoor is EasyStaff Payrolling uitgegroeid tot een van de grootste en betrouwbaarste payroll service organisaties van Nederland. Als gecertificeerd payroll bedrijf worden wijzigingen in wet en regelgeving op de voet gevolgd en direct in onze systemen geïmplementeerd.

Klantgericht

EasyStaff Payroll Services streeft ernaar een van de meest flexibele en klantgerichte aanbieder van payrolling in Nederland te zijn. Bovendien hanteren wij tarieven die ongeëvenaard laag zijn. Een persoonlijke accountmanager voor zowel bedrijven als freelancers garandeert een op maat gesneden service en onderling vertrouwen.