Directory:Tiffany Tours Rejsebureau

MyWikiBiz, Author Your Legacy — Friday July 19, 2024
Revision as of 11:10, 18 June 2009 by MyWikiBiz (talk | contribs) (Tiffany Tours Rejsebureau moved to Directory:Tiffany Tours Rejsebureau: Private enterprises go in Directory space.)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigationJump to search

Tiffanytours.jpg


Et 100% dansk rejsebureau beliggende i Slagelse, og som sælger rejser til det meste af verden. Tiffany Tours forsøger at finde nye spændende steder rundt om i verden, og ønsker at vise kultur, natur og highlights på én og samme rejse. Et eksempel på anderledes rejser er f.eks. Blandt Hovedjægere i Ecuador, hvor rejsebureauet som de første i Danmark har fået adgang til Huaoarani-indianerne dybt inde i Ecuadors Amazonas jungle. For blot 30 år siden levede her 20.000 indianere (hovedjægere), som i takt med åbenheden til resten af verden er skrumpet til blot 2.000 individer, som nu for ganske få udvalgte viser deres verden frem.

Et andet eksempel er rejser til Panama, for bl.a. at besøge Kuno-folket, som lever isoleret på en ø i Caribien, og som mener at de er kommet hertil via UFO´er.

Ét andet af Tiffany Tours´ produkter er "Fodspors-rejser". Anderledes kulturelle og historiske rejser med dygtige og uddannede guider, som viser de rejsende forskellige lande set igennem en helt anderledes vinkel. Bl.a. disse rejser kan nævnes: "Sicilien: I Mafiaens fodspor" eller "England - I Detective Barnabys Fodspor" m.v.

Udover rundrejser laver Tiffany Tours skræddersyede rejser helt ned til blot 2 personer. I tæt samarbejde med kunderne laves rejsen, netop som kunden ønsker det. Læs mere på

Tiffany Tours


Blandt de mange rejsemål Tiffany tours tilbyder er: Ægypten England Italien Peru Ecuador Brasilien Chile Påskeøen Argentina Sydafrika Kina Thailand Bali Malysia med mere